Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیس در زمان سرپیچی از دستور و مقاومت متهمین یا هنجارشکنان، نمی تواند با لبخند و تقدیم دسته گل، آنها را دستبند زده و به کلانتری ببرد؛ بنابراین فرماندهان ناجا باید به خوبی این موضوع را برای مردم تبیین کنند؛ مخصوصاً در جاهایی که پلیس، در معرض اتهام بدرفتاری قرار دارد.


28935.jpg

به گزارش شریان نیوز،این روزها رایج شده است که برخی کاربران، ویدئوهای کوتاهی علیه نیروی انتظامی در فضای مجازی منتشر می کنند و به تبع آن، برخی افراد و رسانه ها به صورت جهت دار به تخریب نیروی انتظامی روی می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هفته ناجا به تازگی تمام شده و البته که بهتر بود این مطلب در همان هفته مطرح می شد اما به دلیل آنکه خدمات نیروی انتظامی زمان بردار نیست و در هیچ دقیقه ای متوقف نمی شود و از سوی دیگر این حملات از سوی بدخواهان نیز متوقف نمی شود؛ پس ضمن عرض خداقوت به پاس زحمات مجاهدانه و شبانه روزی، بیان چند نکته خطاب به فرماندهان محترم ناجا، خالی از فایده نیست:
 
یک: هرچند که شرایط و نوع فعالیت هایی که در نیروی انتظامی وجود دارد، قابل مقایسه با برخی مشاغل دیگر نیست، اما بدیهی است که همانگونه که یک کارمند و مدیر، در حوزه کاری خود، حق تخلف ندارد، یک مأمور پلیس هم در صورت تخلف باید پاسخگو باشد. البته این برخورد که از سوی فرماندهان محترم صورت می گیرد، نباید موجب شود که عده ای سوءاستفاده کنند و اصل کار نیروی انتظامی تحت الشعاع قرار گرفته و به نوعی حاشیه امنی برای هنجارشکنان ایجاد شود. به طور کلی تخلف یک مأمور، ارتباطی با صحیح بودن اصل برخورد با هنجارشکنان ندارد.
 
دو: بخشی از هنجارشکنان اجتماعی و اخلاقی جامعه را زنان تشکیل می دهند و نیروی انتظامی هم بر اساس قانون و شرع باید با این هنجارشکنان مقابله کند. بنابراین نیاز است که به اندازه کافی از ظرفیت زنان در نیروی انتظامی استفاده شود. به طور کلی، وقتی یک زن از دستور پلیس سرپیچی می کند و راه مقابله با پلیس را در پیش گرفته است، باید به اندازه کافی نیروی انتظامی زن وجود داشته باشد تا او را دستگیر و به درون خودروی پلیس هدایت کند.
 
سه: گاهی اوقات، برخی از مأموران نیروی انتظامی از این بیم دارند که در عملیات یا مأموریت های گوناگون، اگر وظیفه خود را به درستی انجام دهند، در مراحل بعدی ممکن است پشت آنها خالی شده و برایشان دردسر به وجود آید. فرماندهان ناجا موظف هستند که این اطمینان را به مأموران خود بدهند که تا آخر کار، پشت آنها می ایستند. البته طبیعی است که این حمایت، در حکم چک سفید امضاء نیست که هر گونه اعمال و رفتار مأموران را تأیید کنند.
 
چهار: پلیس در زمان سرپیچی از دستور و مقاومت متهمین یا هنجارشکنان، نمی تواند با لبخند و تقدیم دسته گل، آنها را دستبند زده و به کلانتری ببرد؛ بنابراین فرماندهان ناجا باید به خوبی این موضوع را برای مردم تبیین کنند؛ مخصوصاً در جاهایی که پلیس، در معرض اتهام بدرفتاری قرار دارد.

پنج: فرماندهان ناجا مشخص کنند که نیروی انتظامی در سالیان گذشته تا چه میزان در مقابل مطالبات مهم رهبری از نیروی انتظامی و مسائلی نظیر احساس قدرت، سرعت، تکیه گاه، برخورد محترمانه با مراجعان، پیگیری شکایات و... پیشرفت داشته است؟
 
شش: نکته آخر این است که مردم، کم و بیش، ارتباط و آشنایی نسبی با شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم دارند، اما به اندازه کافی با شهدای جان برکف نیروی انتظامی که در راه امنیت همه جانبه داخل کشور نظیر مبارزه با سارقین، اراذل، اغتشاش گران، مبارزه با قاچاق(کالا، موادم خدر، مشروبات الکلی) و... آشنایی ندارند. این در حالی است که ناجا نیز به صورت شبانه روزی، دغدغه حفظ و تأمین امنیت مردم و کشور را دارد و نزدیک ترین حلقه از نیروهای نظامی به مردم است. به نظر می‌رسد که در جهت شناساندن این شهدای گرانقدر به مردم نیز باید قدم های بهتری برداشته شود.

منبع: شریان

کلیدواژه: فرماندهان ناجا نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است، گفت: در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان هرمزگان، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخص‌های مشخصی از جهات گوناگون پیشرفت‌های محسوسی داشته است. به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آنها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آنها را داشته باشیم. با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم. البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آنها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد قدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمی‌رود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت:  مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمی‌شود بلکه باید زمینه‌ها و بسترهای مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقه‌ای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای ارتقاء محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشورهای منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای توسعه و عمق ببخشیم.

رئیس قوه قضائيه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینه‌های مختلف معیشتی و تامین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد:  موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تاثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

رئیس عدلیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزه‌های دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.

رئیس قوه قضائيه خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح ما به پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی نائل شده‌اند و نکته قابل تامل آنکه این پیشرفت‌های چشمگیر در زمان تحریم‌ها صورت گرفته است. حال موضوع این است که آیا ما در عرصه‌های دیگر نظیر خودروسازی نیز نمی‌توانیم به پیشرفت‌هایی همچون پیشرفت‌های چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه دوستی استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در خصوص عمده‌ترین مسائل این استان به ویژه در حوزه تجارت اظهار کرد: ‍ اقدامات دادگستری استان هرمزگان طی دو سال اخیر به ویژه در حوزه‌هایی نظیر مقابله با قاچاق سوخت، ساماندهی وضعیت گمرک و اموال تملیکی، مقابله با زمین‌خواری و همچنین صدور اسناد اراضی ملی و زراعی، اقدامات شایان توجهی بوده است. 

وی در ادامه بیان داشت:  ما در استانداری هرمزگان امور خود را در چهار حوزه مبنایی عمران و زیرساخت، اقتصادی، مردمی‌سازی اقتصاد و مردم‌یاری به پیش می‌بریم.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وجود چالش آب در این استان، گفت: پیش از استقرار دولت سیزدهم به ۴۰۰ روستای استان هرمزگان با تانکر آبرسانی می‌شد که در حال حاضر این رقم به ۱۵۰ روستا رسیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبادی‌زاده» نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن قدردانی از سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه به این استان، به بیان برخی مشکلات و چالش‌های مردم هرمزگان در حوزه‌های مربوط به اراضی و قاچاق سوخت پرداخت. 

«آشوری» رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از روند مستمر بازدیدهای میدانی رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انجام بازدیدهای میدانی و گفتگوی چهره به چهره با مردم و مسئولان، تا حد قابل توجهی در کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع و تقویت سرمایه اجتماعی نظام، موثر خواهد بود. 

«قویدل» مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی این استان اظهار کرد: طی حدود دو سال و نیم گذشته، هزار و ۵۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف استان هرمزگان به بهره‌برداری رسیده است.

«الماس‌نژاد» مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به همراهی و همگامی این اداره کل با دادگستری استان هرمزگان گفت: در حال حاضر و در‌ نتیجه تلاش‌های صورت گرفته، استان هرمزگان دارای بیش از ۷۵ بندر با مساحتی بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ هکتار هکتار است.

«مویدی» مدیر کل شیلات و جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت ۱۶۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان و چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن پرداخت.

دیگر خبرها

  • جزئیات دستگیری دو عامل ربایش یسنا کوچولو | دختربچه 4 ساله 5 روز اسیر آدم‌ربایان بود
  • حمله به مامور نیروی انتظامی ناکام ماند
  • طرح «نور» اقدام بزرگ و شجاعانه نیروی انتظامی است
  • مردم حامی اجرای طرح نور نیروی انتظامی
  • دستگیری باند قاچاقچیان احشام در دهلران
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • توقیف شمش‌های مسی قاچاق در ساری